top of page
KOMMANDE JOBB UNDER APRIL I STOCKHOLM
FASAD TVÄTT
LIMHAMN
ETT ÅR EFTER TVÄTT HÄLSINGBORG
ÄLDREBOENDE I LIMHAMN KLART

Välkommen till STV

Vi på Svensk Takvård, har som mål att hjälpa dig att bevara ditt tak, men även att göra processen enkel och med miljövänliga produkter. Vi erbjuder full service, med stor erfarenhet och uppföljning.

Erbjuder dig den mest effektiva behandlingen för just ditt tak, med rotavdraget blir det en klok och gynnsam investering.

Nyttja ert rotavdrag så betalar ni endast 70 % av arbetskostnaden

Dagens klimat bidrar till att taken får påväxt av mossa, lav och alger. Vår effektiva och skonsamma metod ger ett långvarigt skydd, minst 4år.

Uppföljning sker efter ca: 4år då kontaktar vi er för eventuell tilläggsbehandling.

Då har ni varit utan påväxt i 8år.

Då vi är på plats byter vi även ut trasiga takpannor (förusatt att ni tillhandahåller oss nya)

Vi ser även till så att era rännor är rena och fria från smuts. och en renstratt på varje stuprör gör så ni slipper få tilltäppta rör och att rännorna svämmar över,nog besvärligt att rensa när löv och annat sätter stopp i ledningarna. Ni får offert på plats på dessa renstrattar.

Skulle det vara så att någon av hängrännorna är i dåligt skick och behöver bytas, tillhanda håller vi även denna tjänst.

Att tänka på är att påväxt påverkar inte enbart huset utseendet utan även skick och värde.

Ett fult tak med påväxt gör att det ser 25% billigare ut, det ger ett väldigt dystert intryck.

Finns det något så retfullt som fula tak! Husets femte fasad, absolut den viktigaste.

Vårt utmärkta rykte och långa lista med nöjda kunder kan vittna till superbt hantverk, klar kommunikation, ärlighet och integritet.

Låt oss diskutera just ditt tak. Vår konsultation är gratis och bara ett mail eller telefonsamtal bort! Kostnadsfri besiktning och offert.

bottom of page